Online Event
Zaterdag 29 januari 2022, 10.00 uur

Wat leuk dat je mee wilt doen met onze online open dag. Vanaf 10.00 uur zijn er lessen, die je via de link hieronder kunt volgen. Bij onderdeel 10 is er een online vragenronde, waar je al je vragen kunt stellen. Natuurlijk vertellen we je daar ook nog van alles over hoe het werkt op de Marnix en stellen we een mentor, een tutor en een juniormentor aan je voor. We vinden het leuk als we je dan kunnen zien, dus zet je camera aan!

De link naar de online open dag wordt op de aangegeven tijd actief

Programma Online Event

  

Tijd  

Onderdeel 

Wie 

1. 

10.00 uur 

Welkom 

Meneer Den Besten 

2. 

10.10 uur 

Les wiskunde 

Meneer Eggebeen 

3. 

10.16 uur 

Les Frans 

Mevrouw Lindhout 

4. 

10.22 uur 

Les Dienstverlening en Producten (filmpje instarten) 

Meneer Vermeer 

5. 

10.30 uur 

Les economie (VéTO, dus in het Engels) 

Meneer den Boer 

6. 

10.36 uur 

Les tekenen 

Meneer Dekker 

7. 

10.42 uur 

Les natuurkunde/scheikunde (filmpje instarten) 

Meneer Sinke 

8. 

10.48 uur 

Les geschiedenis 

Meneer Stam 

9. 

10.54 uur 

Les gym (filmpje instarten) 

Meneer Eggebeen

10. 

11.00 uur 

Vraag maar raak 

Meneer Nobel 

  

 

 

 

 

360 graden-tour met speurtocht

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour. Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Maak van deze letters twee woorden. Weet jij de oplossing? Stuur deze dan in via onderstaande button. 

Onze school

Onze school telt ongeveer 770 leerlingen en is gevestigd aan de rand van het Leerpark in Dordrecht. Leerlingen komen meestal op de fiets uit Dordrecht of van verder weg. Ook al is deze school groter dan de basisschool waar je nu op zit, je zult merken dat je je bij ons snel op je gemakt voelt. Het gebouw is heel overzichtelijk en doordat er veel glas is gebruikt is het licht en doorzichtig. Heb je zin om je in de pauze even te ontspannen, dan kan dat in de voetbalkooi of achter de tafeltennistafel. Je zult je snel thuis voelen! Bezoek onze open dag om de sfeer te proeven.

Speciaal voor jou

De stap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs is soms best spannend. Om je in het eerste jaar te helpen, zijn er derdejaars leerlingen opgeleid tot peer leader om je wat op weg te helpen met schoolzaken. 

Je kunt op de Marnix terecht voor alle soorten onderwijs, zowel voor praktijkonderwijs, vmbo basis-, kader-, gemengde en theoretische leerweg, havo, vwo en gymnasium. Wij bieden het allemaal! 

Kom bij ons kijken!

Open dag

D.V. zaterdag 29 januari 2022

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.wartburg.nl. 

De aanmelding dient vóór 15 maart 2022 bij ons binnen te zijn.

Van groep 8 naar Marnix

De Marnix is een fijne, christelijke school dicht bij huis, waar je je snel op je gemak voelt en waar iedereen elkaar kent. Doordat we alle soorten onderwijs aanbieden is er ook voor jou een plek.

Groetjes!

Dhr. E.M. van Nieuwaal, adjunct-directeur locatie Marnix