Onze school

De Guido de Brès is een school die midden in de stad staat. In een woonwijk, naast station Lombardijen en aan de overkant het Maasstad Ziekenhuis; hoe centraal wil je het hebben. Als school zijn we dan ook niet alleen school, maar ook onderdeel van de samenleving. We doen projecten met buurtbewoners, gaan met excursies naar het Rotterdam-Centrum en helpen af en toe een handje in het ziekenhuis. Niet alleen op school zitten dus, maar ook bezig zijn als christen in de samenleving!

Speciaal voor jou

De school lijkt groot, maar al de eerste weken krijg je door dat je je docenten en klasgenoten heel snel goed leert kennen. Je (junior)mentor helpt je op weg, de conciërges staan voor je klaar en je hebt al gauw je draai gevonden. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op de Guido de Brès!

Kom bij ons kijken!

Online open dag
Helaas dit jaar geen fysieke open dag in de school. Daarom hebben we een 360 graden tour gemaakt zodat je toch digitaal een kijkje kunt nemen in de school. Bekijk de filmpjes in de tour of op deze pagina en leer zo de docenten alvast kennen. Doe je mee aan de speurtocht in de tour? Er zijn in de verschillende ruimtes letters verstopt.

 

Van groep 8 naar de Guido

Heb jij zin om naar een geweldige, gezellige school te komen? Dan ben je hartelijk welkom op Guido Brès! Je krijgt bij ons niet alleen goed les, maar we doen ook veel leuke, leerzame dingen buiten de gewone lessen om. Kom het ontdekken op de Guido.

Groetjes!
A.J. Dekker, adjunct-directeur locatie Guido de Brès
 

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.wartburg.nl 

De aanmelding dient vóór 15 maart 2021 bij ons binnen te zijn.