Naar Beroepencollege De Swaef

 

360 graden-tour met speurtocht

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour. Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Maak van deze letters een woord. Weet jij de oplossing? Stuur deze dan in via onderstaande button. 

Onze school

Op het Beroepencollege De Swaef kun je kiezen uit drie leerwegen van het vmbo: de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg. Naast de gewone G bieden we ook G-PLUS aan. De Swaef heeft ongeveer 600 leerlingen.

Beroepencollege

Leren op het Beroepencollege is echt wat anders dan op andere vmboscholen. Vanaf de eerste dag ga je aan de slag in de praktijk!Je kunt bij ons kiezen uit drie technische profielen: Bouwen, Wonen & Interieur, Produceren, Installeren & Energie en Mobiliteit & Transport. Deze profielen worden gegeven in onze nieuwe techniekgang.  Ook kun je kiezen voor de profielen Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen. In het eerste jaar maak je kennis met al deze profielen.

Kom bij ons kijken!

Dit jaar combineren we de voorlichtingsbijeenkomst en open avond tot een interactieve digitale bijeenkomst waar we voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden. We nodigen u van harte uit om deze avond online bij te wonen! Op deze pagina vindt u t.z.t. de link om deel te nemen.

Online open avond incl. voorlichtingsbijeenkomst
Op dinsdag 18 januari 2022 vond de online voorlichtings-/ open avond plaats. Kijk hier het plenaire gedeelte terug. 

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.wartburg.nl

De aanmelding dient vóór 15 maart 2022 bij ons binnen te zijn.

Van groep 8 naar De Swaef

De Swaef is een bijzondere locatie van het Wartburg College. We noemen onszelf ook wel het Beroepencollege. De naam zegt het al: bij ons staat de praktijk centraal. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Van harte welkom!
C.J. Hoekman, directeur De Swaef