Onze school

De Guido de Brès is een school die midden in de stad staat. In een woonwijk, naast station Lombardijen en aan de overkant het Maasstad Ziekenhuis; hoe centraal wil je het hebben. Als school zijn we dan ook niet alleen school, maar ook onderdeel van de samenleving. We doen projecten met buurtbewoners, gaan met excursies naar het Rotterdam-Centrum en helpen af en toe een handje in het ziekenhuis. Niet alleen op school zitten dus, maar ook bezig zijn als christen in de samenleving!

Speciaal voor jou

De school lijkt groot, maar al de eerste weken krijg je door dat je je docenten en klasgenoten heel snel goed leert kennen. Je (junior)mentor helpt je op weg, de conciërges staan voor je klaar en je hebt al gauw je draai gevonden. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op de Guido de Brès!

Kom bij ons kijken!

Voorlichtingsavond voor ouders
D.V. maandag 23 januari 2022, 19.45 uur

Open avond
D.V. vrijdagavond 27 januari 2022, 19.00 uur

Voorlichtingsavond Tweetalig Onderwijs
Donderdag 9 februari 2023, 19.30 uur

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.driestarwartburg.nl 

De aanmelding dient vóór 15 maart 2023 bij ons binnen te zijn. Aanmelden kan vanaf 15 januari 2023.

Van groep 8 naar de Guido

Heb jij zin om naar een geweldige, gezellige school te komen? Dan ben je hartelijk welkom op Guido Brès! Je krijgt bij ons niet alleen goed les, maar we doen ook veel leuke, leerzame dingen buiten de gewone lessen om. Kom het ontdekken op de Guido.

Groetjes!
A.J. Dekker, adjunct-directeur locatie Guido de Brès