Naar het Wartburg

Leuk dat je overweegt om naar het Wartburg te komen! Het Wartburg College is een school voor reformatorisch onderwijs. Dat bekent dat het onderwijs op onze school gegeven wordt in lijn met wat de Bijbel en de belijdenisgeschriften ons leren: we geven onderwijs waarin de Heere geëerd wordt. Samen met ouders, kerk en school dragen we de verantwoordelijkheid om met elkaar God te zoeken en te dienen. Er is aandacht voor het geloof. In de praktijk laten we zien dat we christen zijn en hebben we respect voor elkaar.

Online open dagen

Het is zover! We verwelkomen je graag op onze online open dag. Neem online een kijkje in jouw nieuwe school via de 360 graden tour en bekijk leuke filmpjes over bijvoorbeeld onze vakken. Daarin stellen de docenten zich graag aan je voor! Zo kom je alles te weten over jouw nieuwe school.

Digitale voorlichtingsavonden

Ook de voorlichtingsavonden houden we digitaal. Op deze avond zullen we meer informatie geven over de betreffende locatie, de niveaus en kunt u al uw vragen stellen. We zitten graag voor u klaar. Binnenkort volgt er op deze pagina meer informatie.

Vier locaties