Terugblik open avond

Op 4 februari jl. vond de open avond plaats. Ook dit jaar was er weer de uitdaging om de avond weer in een digitale vorm te gieten. Door alle vakgroepen was hard gewerkt om een veelzijdig programma neer te zetten. Van explosies bij scheikunde tot geluidsgolven bij natuurkunde, van allerlei biologische weetjes tot een productielijn bij economie, van politiek tot theologie, met behulp van kahoots en mentimeters: er was alles aan gedaan om op afstand een mooi beeld te geven van de school. Daarnaast was er livemuziek vanuit de aula, we volgden Joy en zijn klasgenoten tijdens een schooldag en er was nog veel meer te zien. Een hele avond lang werd hard gewerkt om het beste van onze school te laten zien.
Niet alles ging perfect. Soms liet de techniek ons in de steek. Maar zoals onze directeur meneer Van der Meijden aan het einde van de avond zei: ‘Bij ons op school mag je echt wel fouten maken.’ Binnenkort worden de diverse onderdelen van de avond in afzonderlijke filmpjes op de site geplaatst. Omdat er bijna de hele avond twee lessen tegelijkertijd gevolgd konden worden, is er voor iedereen nog genoeg nieuws te zien. Bij de techno-havo en het Internationale Business College lukte het niet om op de avond zelf live te gaan. Daarom hebben zij hun bijdrage opgenomen, en die zal ook op de site te zien zijn. De link naar de Open Avond vindt u hier: Wartburg College
We kijken terug op een mooie avond, waarin aanstaande brugklassers, toekomstige bovenbouwleerlingen, hun ouder(s) en verzorger(s) goed hebben kunnen zien hoe het nu ècht is: leerling zijn op de Guido.