Speciale aanbieding: fruit op school voor een spotprijs!

Ziet u ook het belang van gezonde en verse voeding? Op de Marnix is hier aandacht voor. In het winkeltje vind je verse producten. Vrijwilligers en PrO-leerlingen maken heerlijke broodjes, verse soep, lekkere tosti’s en frisse smoothies. We merken, ook onder ouders, een toegenomen belangstelling hiervoor. Niet gek dat ook steeds meer ouder bewust kiezen voor fruit op school.

Wenst u dat uw kind op school geniet van een lekkere banaan, frisse appel of sappige peer? Sluit dan een fruitabonnement af. Voor 25 euro (inclusief BTW) mag de leerling 80 keer fruit afhalen in het winkeltje. Uw kind kiest zelf op welk moment, tweemaal per week. Het fruit wordt wekelijks geleverd door Verswinkel ‘In de Bogaard’ uit Dordrecht. Gezond, goedkoop en goed!

Aanmelden is eenvoudig: stuur een e-mail naar gezondeschoolmarnix@wartburg.nl en geef de naam van de leerling en de adresgegevens door. U ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. De factuur volgt in het nieuwe schooljaar. De leerling kan na de zomervakantie, enkel door het noemen van zijn/haar naam, fruit afhalen.

A.M.C. Heijboer