Speciale aanbieding: Fruit op school voor een spotprijs!

In het winkeltje van de Marnix zult u geen broodjes kroket of vette saucijzenbroodjes vinden. Hier worden namelijk verse, gezonde producten verkocht. Vrijwilligers en PrO-leerlingen maken dagelijks heerlijke gezonde broodjes, verse soep en frisse smoothies. De Marnix stimuleert gezonde voeding. Ziet u ook dat belang? Dan hebben we een prachtige aanbieding voor u.

Voor slechts 25 euro mag uw zoon/dochter in het nieuwe cursusjaar 80 keer fruit afhalen in het winkeltje.

Het fruit wordt wekelijks vers geleverd door Verswinkel In De Bogaard. Leerlingen mogen (40 schoolweken lang, twee maal per week) fruit naar keuze afhalen in het schoolwinkeltje. Ze kiezen zelf in welke pauze dat is. Verswinkel In De Bogaard belooft kwaliteitsfruit. De leerling hoeft bij het winkeltje slechts zijn naam te vermelden, de vrijwilliger houdt de afname bij op een kruisjeslijst. U ontvangt als ouder eenmalig een factuur via school.

Aanmelden is eenvoudig: Stuur een mail naar gezondeschoolmarnix@wartburg.nl en geef de naam en adresgegevens van uw zoon/dochter door. U ontvangt een bevestiging. Na de zomervakantie kan uw zoon/ dochter bij het winkeltje terecht voor het fruit!

A.M.C. Heijboer