Erudio huiswerkbegeleiding en Wartburg College locatie Revius

In het schooljaar 2018-2019 biedt het Wartburg College locatie Revius, in samenwerking met Erudio, huiswerkbegeleiding op school aan. De huiswerkbegeleiding vindt plaats binnen de muren van de het Wartburg College locatie Revius, uw kind kan daardoor na zijn laatste les gelijk aan de slag met zijn huiswerk.

Over Erudio

Iedere leerling kan onverhoopt tegen omstandigheden aanlopen die het leren en presteren op school tijdelijk moeilijk maken. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren de begeleiders van Erudio leerlingen het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn beschikbaar op die momenten dat tijdelijk extra inzet wordt gevraagd voor de begeleiding van een kind.

Huiswerkbegeleiding

Erudio biedt leerlingen vijf, vier of drie middagen per week hulp en aandacht bij het plannen, maken, uitleggen en overhoren van het huiswerk. Erudio besteedt daarnaast onder meer aandacht aan studievaardigheden, agendagebruik, het maken van verslagen en het evalueren van behaalde cijfers. Erudio werkt met een geautomatiseerd huiswerkvolgsysteem. Hierin wordt al het huiswerk van iedere leerling bijgehouden. Daarnaast geeft het huiswerkvolgsysteem inzicht in het rooster, de cijfers en de planning van al het huiswerk. Iedere leerling werkt met een individuele planning.

TWOK

Mocht uw kind geen langdurige hulp nodig hebben, maar vindt hij/zij het wel fijn om rondom de toetsweek extra hulp te krijgen, dan is de ToetsWeekOpvangKlas een goede oplossing. De TWOK is een vorm van huiswerkbegeleiding die gegeven wordt in de week voor en tijdens de toetsweek. De leerling krijgt dan hulp bij het plannen, kan vragen stellen over de stof en wordt overhoord. Na de toetsweek stopt deze begeleiding en kan het kind weer zelf verder.

Bijles

Tijdens een bijles krijgt de leerling 1-op-1 begeleiding voor een vak waar de leerling moeite mee heeft. Voor de individuele examenbegeleiding verzorgt Erudio een traject op maat.

Openingsinformatie

De huiswerkbegeleiding is maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur. Bijles is op afspraak en in overleg met de leerling. TWOK wordt in de week voor de toetsweken en in de toetsweken zelf aangeboden.

Kennismaken?

Wilt u een plek voor uw zoon/dochter in de huiswerkbegeleiding reserveren of vrijblijvend op kennismakingsgesprek komen? Kijkt u dan op www.erudio.nl/aanmelden of neem rechtstreeks contact op met de vestigingscoördinator:

Annemieke de Ruiter    
E: annemiekederuiter@erudio.nl
T: 06 30 410 671
W: www.erudio.nl