5 oktober: Dag van de Leraar

Vorige week heeft een aantal leerlingen uit klas 3 en 4vmbo-bk op verzoek van de directie een opdracht uitgevoerd. Ieder jaar zorgt de directie voor een leuk presentje tijdens De Dag van de Leraar. Nu kwam de vraag of de leerlingen, die deze periode brood- en banketlessen volgen, voor dit presentje wilden zorgen. 
Met het daarvoor beschikbare budget zijn we aan de slag gegaan. Het moest dus iets lekkers worden voor totaal 100 docenten. Dat viel nog niet mee. We kwamen er al snel achter dat dit aantal producten moeilijk op school gemaakt kon worden. Zo kwamen we in contact met Bakkerij Vlot uit Papendrecht. Samen met de bakker is gezocht naar een aantal lekkere producten die, samen met onze leerlingen, in de bakkerij gemaakt konden worden. Ook het bedankkaartje is door een leerling ontworpen. 
Met elkaar hebben de leerlingen samengewerkt om er mooie pakketjes van te maken. Zo kon het vorige week dinsdag, op De Dag van de Leraar, worden aangeboden aan de docenten. Het is enorm gewaardeerd, door de leerlingen om eraan mee te werken en door de collega's! 

G.H. Vermeer