Vrijwilliger Gezonde schoolwinkel gevraagd!

Op de Open Dag zijn er weer veel verse sapjes en gezonde hapjes uitgedeeld aan toekomstige nieuwe leerlingen, ouders, broertjes en zusjes. Tegenwoordig wordt breed ingezien dat gezond eten een vitaal onderdeel van het leven is. De school(praktijk) draagt daar een belangrijk steentje aan bij. Dat al die gezonde producten ook heel lekker en puur zijn, maken die dringende leerlingen voor de winkel wel duidelijk.

Om dagverse, gezonde, voedzame producten aan te kunnen bieden is mankracht nodig. We zijn blij met de drie vrijwilligers, die dit project enthousiast draaiend houden. Elke, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er iemand present. Ze vinden het merkbaar leuk om met de jongeren van het Praktijkonderwijs in de keuken bezig te zijn.

Graag zouden we de vrijwilligersgroep met twee personen uitbreiden, om een nog betere spreiding van het werk te garanderen. Wie krijgt zin om ook producten te maken en mee te draaien in de keuken en winkel? U past binnen ons profiel als u enthousiast bent, handig bent in de keuken, gezonde producten u aanspreken en het werken met leerlingen van Praktijkonderwijs een uitdaging voor u is. De dag is bespreekbaar, de tijd is van ongeveer 10.00 - 13.00 uur. Een vrijwilligersvergoeding is uiteraard onderdeel van dit werk.

Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met de heer B.W. van Soest, via bwvansoest@wartburg.nl

Graag zien we uw reactie tegemoet!