Reünie Revius 40 jaar - het is bijna zover!

Op D.V. zaterdag 11 juni zal onze reünie plaatsvinden. We zien er naar uit! We zitten inmiddels op bijna 600 aanmeldingen.

Aanmelden
Aanmelden voor de reunie is nog steeds mogelijk via https://www.wartburg.nl/40jaarrevius.  

Programma
Het programma voor de reünie vindt u hier. Gezien de hoeveelheid aanmeldingen zal de start van de reünie op twee verschillende tijdstippen plaatsvinden en daarom worden de aanmeldingen in twee groepen verdeeld. De verdeling van de twee groepen is gebaseerd op het jaar waarop een leerling in klas 1 (de brugklas) gestart is. Groep 1 bestaat uit de leerlingen die in klas 1 gestart zijn t/m 1995, groep 2 bestaat uit de leerlingen die in klas 1 gestart zijn vanaf 1996. 

Parkeren
Op de parkeerplaats van de school is het aantal parkeerplekken zeer beperkt. We willen deze plekken reserveren voor bezoekers die slecht ter been zijn. De andere bezoekers willen we vragen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Als u toch met de auto komt, probeer dan te carpoolen. U kunt parkeren in de straten rondom de school. U kunt ook parkeren op het P+R terrein Alexander. Als u vanaf dat parkeerterrein heen en terug met de metro naar de Revius reist met een OV-chipkaart, dan is het parkeren gratis. Zie voor het adres en de voorwaarden: P+R Alexander. Andere P+R terreinen in de buurt zijn Kralingse Zoom (P+R Kralingse Zoom) en Capelsebrug (P+R Capelsebrug), deze liggen een aantal metrohaltes verder van de Revius vandaan.

Verkoop jubileum-cd
Ter gelegenheid van het jubileum is er in de Grote Kerk van Sliedrecht een cd opgenomen met medewerking van oud-leerlingen en (oud-)medewerkers. U kunt deze cd kopen tijdens de reünie, de prijs van de cd is € 12,00. Als u niet aanwezig kunt zijn bij de reunie, dan kunt u de cd ook bestellen via inforevius@wartburg.nl

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via inforevius@wartburg.nl.