Komt u werken in onze winkel Profijt?

Bezoekt u ook al onze winkel voor tweedehands kinderkleding, beenmode of een kraamcadeau? Onze leerlingen maken u graag wegwijs en bedienen u bij uw keuze en aankopen! Ze vinden het fantastisch u in de winkel als klant te ontmoeten!

Profijt geeft leerlingen van het Praktijkonderwijs de gelegenheid hun interesse in en talent voor het vak van verkoper/verkoopster te ontwikkelen. Door onze winkel te bezoeken, draagt u dus direct bij aan deze ontwikkeling. Tegelijk biedt het u een kans om te profiteren van ons aanbod van een aantrekkelijk geprijsd assortiment. Kom eens langs en laat u verrassen. U kunt ons vinden op de Max Gootelaan 56 in Dordrecht (vlakbij onze school, achter de Plusmarkt).

Kijk ook eens op de website: Locatie Dordrecht: PROFIJT | Kleertjes & Zo (kleertjesenzo.com)
 
Het Profijtconcept werkt niet zonder de gewaardeerde medewerking van onze vrijwilligers. Spreekt het u aan om uw bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de leerlingen tot professionele medewerkers, dan is de taak van vrijwilliger misschien ook iets voor u. Interesse om als vrijwilliger de doelstellingen van Profijt te helpen realiseren of wilt u graag eerst eens vrijblijvend een keer meelopen? Mail dan met de heer A. van der Vlugt: AvanderVlugt@wartburg.nl of bel naar 06-21134802 voor meer informatie. Er wordt een vrijwilligersvergoeding aangeboden.

Hartelijke groeten,
team Profijt