Ontdekactiviteiten Revius

Speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 heeft Revius ontdeklessen ontwikkeld. Zo kunnen leerlingen op een leuke en leerzame manier kennismaken met onze school en alvast ontdekken hoe het is om op een middelbare school te zitten. Graag laten we leerlingen op deze manier ontdekken dat wij een school zijn ‘Voor elkaar’. Voor elkaar betekent voor ons dat we samenwerken binnen een veilige omgeving aan goede resultaten voor iedere leerling. Dit komt tot uiting in een drietal kernwoorden: betrokken, vormend, toekomstgericht.

Basisscholen
In oktober en november komen basisscholen bij ons op bezoek met hun groep 8 leerlingen voor het volgen van ontdeklessen. 

Ontdekavond: voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders
Op 23 november wordt de ontdekavond gehouden voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders. Er kunnen diverse ontdeklessen gevolgd worden, waarbij kennis gemaakt wordt met de vakken die op de middelbare school gegeven worden. De avond start om 19.00 uur. Wilt u zich hiervoor opgeven? Vul voor 17 november het formulier in op ontdekrevius.nl of stuur een e-mail naar inforevius@wartburg.nl met de naam van het kind, de woonplaats en de basisschool. Na aanmelding zullen wij een bevestiging sturen.

Open Dag
Op D.V. zaterdag 15 januari 2022 houden we onze jaarlijkse open dag. De programmatijden zijn van 10.00-13.00 uur. 

Voorlichtingsavond voor ouders
Op. D.V. dinsdagavond 25 januari 2022 wordt de voorlichtingsavond voor ouders georganiseerd. De avond start om 19.45 uur. 

Alle informatie over onze ondekactiviteiten kunt u ook vinden in onze folder: Ontdekfolder Revius 2021-2022.pdf

Bovenstaande informatie en de informatie uit de folder zijn onder voorbehoud i.v.m. mogelijke corona-maatregelen.