Dringend oproepkracht gezocht!

Wie komt onze winkel 'Gezonderwijs' versterken? 

Wie van gezelligheid houdt, graag kookt of het gewoon leuk vindt om iets in het praktijkonderwijs te doen, is de functie ‘Vrijwilliger Gezonderwijs’ op het lijf geschreven. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van ca. 9.00 tot 13.30 uur staan de vrijwilligers in de keuken van het Wartburg College, locatie Marnix.

Samen met een andere vrijwilliger en een drietal leerlingen van het Praktijkonderwijs maakt u broodjes en andere (gezonde) lunchgerechten om te verkopen in het geheel vernieuwde winkeltje. Voorafgaand doet u de boodschappen, neemt u in de ochtendpauze de bestellingen op en gaat daarna in de ruime keuken aan het werk om vervolgens in de lunchpauze de verse gerechten (broodjes, pizza, wraps en soep) te verkopen.

Lijkt u dit wel wat, maar wilt u graag eerst eens vrijblijvend een keer meelopen? We kijken naar u uit! Stuur een mailtje naar avandervlugt@wartburg.nl of bel naar 06-21134802 om u aan te melden of voor meer informatie. Een vrijwilligersvergoeding is uiteraard onderdeel van dit werk.

Hartelijke groet,
keukenteam Gezonderwijs