Driegangenmenu bij restaurant ‘Heeren op Zuid’

Op de 2e etage van Beroepencollege De Swaef bevindt zich een heus restaurant, waar u één keer per maand een lekker driegangenmenu kunt nuttigen voor slechts € 5,-.

De maaltijden worden bereid door onze chef-kok dhr. J.J. Kleiberg in samenwerking met onze leerlingen. Deze leerlingen hebben allen gekozen voor het uitstroomprofiel HBR (Horeca, Bakkerij en Recreatie). Zij bereiden de maaltijden, in het besef dat zij dit voor 'echte' klanten doen. Dit legt een zekere druk op hen, waardoor zij erg serieus en taakgericht bezig met de zogenaamde 'mise en place' werkzaamheden. Tijdens de bediening geldt dit natuurlijk ook voor de leerlingen die de maaltijd bij u aan tafel serveren. Zij beseffen op zo'n avond in het bijzonder dat ze werken bij de zogenaamde 'zwarte brigade'.

Al met al is het voor onze leerlingen een zeer leerzame avond terwijl u zich kunt ontspannen tijdens een heerlijk diner.

Schroom daarom niet en schrijf u in voor één van de volgende openingen van ons restaurant. U kunt een tafel reserveren via onze website www.heerenopzuid.nl of gewoon door even te bellen naar de school (tel.: 010-4801422).

Klik hier voor een impressie!