Van harte welkom op het Wartburg College!

Leuk dat u uw kind aan wilt melden op een van onze scholen! Meestal regelt de basisschool van uw kind de aanmelding. Is dit niet het geval? Download dan het aanmeldingsformulier.

Waar letten we op bij aanmelding?

Een paar dingen zijn belangrijk bij je aanmelding bij ons op school:

  1. Het advies van de basisschool is voor ons doorslaggevend. Om basscholen hierbij te helpen en het voor iedereen overzichtelijk te houden, hebben we een plaatsingswijzer gemaakt.

  2. Tussen de verschillende locaties van het Wartburg College zijn regio-afspraken gemaakt. Dit betekent dat iedere locatie zich richt op een bepaalde regio. Wil je je aanmelden op een andere locatie? Dien hiervoor een verzoek in bij de centrale directie. De regio-afspraken gelden niet voor het praktijkonderwijs, beroepencollege en tto.

  3. We kijken ook naar het kerkgenootschap waarbij je hoort. Ben je geen lid van een hervormde gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland, een Gereformeerde Gemeente, een Christelijke Gereformeerde Kerk, een Gereformeerde Gemeente in Nederland, een Oud Gereformeerde Gemeente (in Nederland) of een Hersteld Hervormde Gemeente en wil je toch naar onze school? Dan word je uitgenodigd voor een identiteitsgesprek.