Home   Nieuw lid College van Bestuur

Nieuw lid College van Bestuur

Als ik dit schrijf, ben ik net begonnen aan mijn tweede week op het Wartburg College. Een goed moment om me nader aan u voor te stellen. Ik ben 47 jaar oud en woon met mijn vrouw en onze twee jongste jongens in Groot-Ammers, waar we kerkelijk meeleven met de PKN-gemeente. Onze oudste zoon is getrouwd en staat voor de klas op de basisschool, evenals onze schoondochter. 

Na mijn studie ben ik in de financiële sector aan de slag gegaan. In die sector ben ik vervolgens meer dan twintig jaar in diverse functies werkzaam geweest. De afgelopen jaren kwam 'onderwijs' steeds meer op mijn pad, onder andere als lid van de Raad van Toezicht van Driestar Educatief, en het werd een echte wens van me om in deze sector aan de slag te gaan. De benoeming tot lid van het College van Bestuur van het Wartburg College heb ik ervaren als een zegen en een verhoring van gebed. Het is een voorrecht om je in te mogen zetten voor een school met een reformatorische identiteit waar je de verbondenheid in het geloof mag ervaren met collega's. De warme betrokkenheid van u als ouders en verzorgers en van de verschillende kerken met onze school ervaar ik als heel positief en als een belangrijke voorwaarde om samen biddend om onze jeugd heen te kunnen staan in deze zo belangrijke fase van hun leven.  

Het is mijn gebed dat de Heere het vele werk op de verschillende locaties wil zegenen, zodat onze jongeren toegerust worden voor het leven. Door goed onderwijs te ontvangen en door dagelijks geestelijk gevoed te worden door de wetenschap dat God deze aarde heeft gemaakt en dat Hij in Zijn Zoon redding teweeg wil brengen voor zondige mensen. 

Ik dank mijn voorganger, de heer G.J. Heijboer, hartelijk voor de zeer goede en plezierige overdracht en mijn collega's voor het warme welkom!

L.S. van Wezel 

 

 

 

Geplaatst op:  10-10-17

Overige nieuwsberichten