Ontdek Revius!

Speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 heeft de Revius ontdeklessen ontwikkeld. Zo kunnen leerlingen op een leuke en leerzame manier kennismaken met onze school en alvast ontdekken hoe het is om op een middelbare school te zitten. Graag laten we leerlingen op deze manier ontdekken dat wij een school zijn ‘Voor elkaar’: betrokken, vormend en toekomstgericht!

Wat bieden we?

1. Ontdeklessen voor basisscholen
Voor basisscholen bieden we ontdeklessen aan. Deze ontdeklessen kunnen op school gegeven worden of scholen kunnen naar ons toe komen om ontdeklessen te volgen.
Wilt u zich als basisschool opgeven voor deze ontdeklessen? Stuur dan een mail naar inforevius@wartburg.nl.

2. Ontdekavond voor groep 7- en 8-leerlingen en hun ouders
Voor groep 7- en 8-leerlingen en hun ouders is er een ontdekavond. Op deze avond kunnen leerlingen en ouders samen ontdeklessen volgen.
De ontdekavond staat gepland op D.V. 23 november.

Programma ontdekavond
17.30-19.00 uur: gezamenlijk eten (optioneel)
19.00 uur: ontdekles 1
19.45 uur: ontdekles 2
20.30 uur: ontdekles 3
21.15 uur: einde ontdekavond

Maaltijd
De Young Ambassadors van Revius verzorgen een gratis diner (deelname is vrijblijvend). Deze Young Ambassadors voeren actie voor het Woord en Daad project 'Afrika, noot aan de man'. Hiervoor reizen zij in februari 2018 D.V. af naar Burkina Faso. Tijdens het diner presenteren zij hun project. We vragen van iedere gast een vrijwillige gift voor dit project.

Welke ontlessen geven we?
Gym, wiskunde, scheikunde, geschiedenis, godsdienst, aardrijkskunde, biologie en Engels.

Opgeven?
Vul voor 20 november het formulier in op www.ontdekrevius.nl of stuur een e-mail naar inforevius@wartburg.nl en geef daarbij aan met hoeveel personen u hoopt te komen en of u wilt blijven eten.