Levina Verdouw

Hallo, ik ben Levina Verdouw! Met veel plezier werk ik als receptioniste/administratief medewerkers op Revius!

Nieuwe functie

Een baan met afwisseling, waarbij je veel contact hebt met mensen, daar was ik naar op zoek. Via een advertentie in het RD kwam ik bij Revius terecht. Een school die ik al kende, omdat ik er zelf op heb gezeten. De sfeer was daarom gelijk vertrouwd. De functie waarop ik solliciteerde was een nieuwe functie binnen de school naast de conciërge. In het begin is het natuurlijk even zoeken, wat hoort bij wie en hoe kunnen we het het beste organiseren, maar inmiddels staat het als een huis en weet iedereen mij goed te vinden.

Visitekaartje van de school

De afwisseling in mijn werk, daar geniet ik dagelijks van. Ik zie onze afdeling echt als een visitekaartje van de school. Je ziet iedereen komen en gaan en maakt makkelijk contact met leerlingen. Ik vind het belangrijk dat leerlingen altijd bij mij terecht kunnen en dat je echt luistert naar ze. Door bereikbaar te zijn en een open houding te hebben probeer ik de drempel zo laag mogelijk te maken, zodat leerlingen vragen durven te stellen. Ik help ze met een glimlach en probeer altijd een passende oplossing te zoeken. Denken in oplossingen is iets wat echt belangrijk is voor mijn functie. Dit geldt trouwens ook voor flexibiliteit. Geen dag is hetzelfde, dus dat betekent dat je goed moet kunnen anticiperen.

Ontwikkelen

De begeleiding voor nieuwe medewerkers is prima hier op school. Er wordt met je
meegedacht en gekeken hoe je eigen ideeën kunt realiseren, maar ook hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen. Zo heb ik bijvoorbeeld een EHBO-cursus gevolgd en wil ik in de toekomst nog meer cursussen gaan volgen. Je blijft zo in ontwikkeling want je bent nooit uitgeleerd. Vind je iets lastig of wil je feedback, dan zijn de collega’s of leidinggevenden er echt voor je. Ik merk dat we als team echt voor de school willen gaan. Dat schept een band.

Waardering

Ik ben er trots op dat leerlingen en collega’s ons echt weten te vinden. Ze waarderen onze positiviteit en oplossingsgerichtheid, daar doe je het toch voor! Eigenlijk gun je iedereen een baan bij Revius! De sfeer is gemoedelijk en persoonlijk. Het is een plek waar je je snel thuis en gewaardeerd voelt. Dus kom gerust een keer langs, de koffie staat klaar!